Skip to Main Content

Податоци за полисаПлатете ги Вашите фактури без најава, само внесете го бројот на Вашата полиса и одберете ги фактурите што сакате да ги платите.

Важи за полиси издадени по 30.04.2020

При плаќање онлајн ги задржувате сите привилегии од плаќањето на полисата.